Skip to main content

Kwaliteit en keurmerken

Kwaliteit voorop.

Bij van Kooten Vleesgroothandel nemen we kwaliteit serieus. We streven ernaar om heldere informatie aan te bieden over onze producten en het kwaliteitssysteem. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Mail naar kwaliteit@vankootenvlees.nl
Of bel ons op 0348 473048

Interne kwaliteit

Wanneer wij vlees/levensmiddelen ontvangen wordt dit gecontroleerd volgens de Europese wet en regelgeving, onze kwaliteitsnormen en klantwensen. Bij binnenkomst wordt iedere zending voorzien van een uniek partijnummer, dit partijnummer blijft tot aan de uitlevering bij het product.
Partijnummers worden in ons digitaal warehouse managementsysteem geregistreerd. Door deze werkwijze is iedere partij traceerbaar

ISO 22 000 – 2018

Van Kooten Vleesgroothandel BV hecht veel waarde aan hygiënische en hoogwaardige productie, logistieke behandeling van voedingsmiddelen.
Het toezicht op de algemene hygiëne en voedselveiligheid wordt gecontroleerd door de NVWA.
Er wordt sinds de invoering van HACCP standaarden in de jaren 90, volgens de HACCP norm gewerkt. Na het eindigen van HACCP-certificering zijn we in 2019 overgestapt naar ISO 22000-2018 certificering, waarvoor we door een onafhankelijk bureau goedgekeurd zijn.

Bekijk certificaat

EG-NUMMER

Van Kooten Vleesgroothandel BV heeft uiteraard zijn eigen EG-erkenning: Nederland EG 3373. Dit nummer staat garant voor kwaliteit en meerwaarde voor de afnemers van ons vlees.

Kwaliteitsborging

KTBA Kwaliteitszorg B.V., afgekort KTBA, verzorgd onze afdeling kwaliteit, en zal ons kwaliteitssysteem continue up to date houden aan de nieuwste normen. Om zo de risico’s te elimineren en een efficiënt en veilig productieproces te verzorgen.

Ons bedrijf uitgedrukt in cijfers

1200

Gewaardeerde klanten

20

Koelwagens dagelijks onderweg

70

Gedreven medewerkers