Kwaliteit en keurmerken

Kwaliteit voorop.

Bij van Kooten Vleesgroothandel nemen we kwaliteit serieus. Zo worden we jaarlijks gecontroleerd op verschillende keurmerken. Vragen? Neem contact op.

Mail naar kwaliteit@vankootenvlees.nl
Of bel ons op 0348 473048

Interne kwaliteit

Wanneer wij vlees ontvangen wordt het gecontroleerd op kwaliteit, temperatuur en specificatie volgens de Europese kwaliteitsnormen en wensen van de klant. Bij binnenkomst wordt iedere zending voorzien van een uniek partijnummer, dit partijnummer blijft tot aan de uitlevering aan het product hangen. Door deze werkwijze is iedere partij geregistreerd en kunnen wij al ons vlees traceren en kunnen wij garanderen dat de voedselveiligheid wordt gegarandeerd.

HACCP

Van Kooten Vleesgroothandel BV hecht veel waarde aan hygiënische en hoogwaardige productie, opslag en handling van vlees. Het toezicht op de algemene hygiëne en voedselveiligheid wordt gecontroleerd door de NVWA en we zijn gecertificeerd door SGS. We werken volgens de HACCP normen.

EG-NUMMER

Van Kooten Vleesgroothandel BV heeft uiteraard zijn eigen EG-erkenning: Nederland EG 3373. Dit nummer staat garant voor kwaliteit en meerwaarde voor de afnemers van ons vlees.

Kwaliteitsborging

De KTBA Kwaliteitszorg B.V., afgekort de KTBA, verzorgd onze afdeling kwaliteit, en zal ons kwaliteitssysteem continue up to date houden aan de nieuwste normen. Het doel is risico’s te elimineren en een efficiënt en veilig productieproces te hanteren. Onze producten worden daarom ook met regelmaat getest en geanalyseerd.

Ons bedrijf uitgedrukt in cijfers

1200

Gewaardeerde klanten

15

Koelwagens dagelijks onderweg

45

Gedreven medewerkers