Skip to main content

Ons assortiment

Kwaliteits vlees voor alle horeca

Bij Van Kooten staat kwaliteit hoog in het vaandel als het gaat om de producten die wij leveren. Onze hoge kwaliteitseis wordt versterkt doordat wij alleen het beste vlees en vleeswaren inkopen uit diverse landen.

Van Kooten heeft moderne faciliteiten in huis om het vlees te verwerken en/of rijpen naar de wensen van de klant. Dagelijks distribueren wij de eindproducten naar onze klanten door heel Nederland, bestaande uit grillrooms, slagerijen, groothandels, cruiseschepen en restaurants met diverse keukens, van Frans tot Grieks.

Uw succes begint bij ons kwaliteitsvlees!
Heeft u vragen over het vlees of naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Rundvlees

Het beste rundvlees uit Argentinië

Een rund heeft veel delen die voedzaam zijn en verschillende bereidingswijze als grillen, bakken of koken. Van Kooten biedt een ruim assortiment van rundvlees, zoals: bavette, steak, biefstuk en rib-eye. Het rundvlees is verkrijgbaar in verschillende porties.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048

Varkensvlees

Dagelijks vers geïmporteerd

Eén van de meest gegeten vleessoorten in Nederland en Europa en sinds dag 1 onze specialiteit bij Van Kooten. Wij bieden een ruim assortiment varkensvlees, zoals: varkenslapjes, gehakt, spareribs en worsten. De producten zijn in verschillende porties verkrijgbaar.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048

Lamsvlees

Uiterst vers en snel geleverd

De smaak van lamsvlees is afhankelijk door zaken als de streek waar het lam opgroeit, het ras, de voeding etc. Van Kooten biedt een ruim assortiment lamsvlees, zoals: lams frenched racks, lamsbouten en lamskotelet. Wij stemmen de portionering en levering af op uw wensen.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048

Wild

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Het wildseizoen betekent dat er konijn, wild zwijn, hert en ree. Voor vleesliefhebbers is het seizoen is mooie gelegenheid om vlees met een unieke smaak te eten. Bij Van Kooten bieden een ruim assortiment van wildvlees, zoals: hert, ree en konijn. Wij stemmen de portionering en levering af op uw wensen.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048

Kip en gevogelte

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Kip en gevogelte zijn onderdeel van een gezond voedingspatroon door de eiwitten, mineralen en vitamines die in het vlees zitten. Wij beiden een ruim assortiment van kip en ander gevogelte, denk aan poten, borst of vleugels. De producten zijn in verschillende porties verkrijgbaar, geheel naar uw wens.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048

Vleeswaren

Voor de gehele horeca

Vleeswaren zijn bewerkte vleesproducten zoals verschillende droge worsten of gekookte en gedroogde hammen. Van Kooten biedt een ruim assortiment van vleeswaren, worst en beleg verkrijgbaar in verschillende porties.

Neem contact op
Of bel ons op 0348 473048